ایجاد domain group در آنتی ویروس تحت شبکه سیمانتک
۱۴۰۲-۰۲-۰۴
اعمال پسورد بر روی endpoint ها در آنتی ویروس سیمنتک
۱۴۰۲-۰۲-۱۱
روش ردیابی اطلاعات در وب چگونه است؟

فرض کنید وارد یک فروشگاه شده‌‏اید و یک غریبه شروع به تعقیب شما می‏‌کند. آنها اطلاعات دقیقی در مورد فروشگاه‏‌هایی که بازدید می‏‌کنید، نگه می‏‌دارند. اگر بروشور دریافت می‏‌کنید، سعی می‏‌کنند از روی شانه شما نگاه کنند تا ببینند آیا آن را به درستی خوانده‌‏اید یا خیر. وقتی در فروشگاه هستید، از کرونومتر برای اندازه‌گیری زمانی که در هر قفسه صرف می‏‌کنید استفاده می‏‌کنند. پوچ و تا حدودی نفرت انگیز به نظر می‌رسد، اینطور نیست؟ متأسفانه، این دقیقاً همان چیزی است که هر بار که از یک وب سایت بازدید می‏‌کنید، ایمیلی از یک فروشگاه آنلاین یا سرویسی را بررسی می‏‌کنید یا از برنامه تلفن همراه آن استفاده می‏‌کنید، اتفاق می‌‏افتد. شخصی که کرونومتر دارد، سیستم‌های تحلیلی است که تقریباً به هر وب سایت، برنامه کاربردی و کمپین ایمیلی متصل است.

چرا شرکت‌ها به این داده‌ها نیاز دارند؟ چند دلیل وجود دارد:

  1. با داشتن داده‌های کافی از کاربران، شرکت‌ها می‌توانند بهبود تجربه کاربری آن‌ها را در سرویس‌ها و محصولات خود ارائه دهند.
  2. با داشتن داده‌های کاربران، شرکت‌ها می‌توانند نیازهای بازار را بررسی و برنامه‌ریزی های خود را بر اساس آن‌ها تنظیم کنند.
  3. با داشتن داده‌های کاربران، شرکت‌ها می‌توانند تبلیغات را برای افرادی که احتمال خرید محصول خود را دارند، نمایش دهند و همچنین می‌توانند راهکارهایی را ارائه دهند تا به کاربران خود کمک کنند تا محصولات موردنیاز خود را پیدا کنند.
  4. شرکت‌ها ممکن است با استفاده از داده‌هایی که از کاربران دریافت می‌کنند، تقلب را پیشگیری کنند و بهترین سرویس‌های خود را ارائه دهند.
  5. با داشتن داده‌های کافی از کاربران، شرکت‌ها می‌توانند بهبود خدمات مشتریان خود را ارائه دهند و به شکایات و مشکلات کاربران پاسخ دهند.
روش ردیابی اطلاعات در وب چگونه است؟

چگونه وب بیکن‌ها و پیکسل‌های ردیابی کار می‌کنند؟

فعالیت‌های ردیابی که در بالا توضیح داده شد، مبتنی بر بیکن‌های وب هستند که به‌عنوان پیکسل‌های ردیاب یا پیکسل‌های جاسوسی نیز شناخته می‌شوند. محبوب‌ترین روش ردیابی شامل قرار دادن یک تصویر کوچک (آنقدر کوچک که به سختی قابل مشاهده است) – به اندازه 1×1 یا حتی 0×0 پیکسل – در ایمیل، برنامه یا صفحه وب است. هنگامی که صفحه نمایش شما اطلاعاتی را نمایش می‏‌دهد، سرویس گیرنده ایمیل یا مرورگر شما با ارسال اطلاعاتی درباره شما درخواست می‏‌کند که تصویر را از سرور بارگیری کند، که سرور این اطلاعات را ثبت می‌کند: زمان، دستگاه استفاده شده، سیستم عامل، نوع مرورگر و صفحه‌ای که پیکسل دانلود شده است. به این ترتیب beacon متوجه می‌شود که شما ایمیل یا صفحه وب را باز کرده‌اید.
قسمتی از کد (جاوا اسکریپت) اغلب در صفحات وب استفاده می‌شود که می‌تواند اطلاعات دقیق‌تری را به جای پیکسل‌ها جمع آوری کند. در هر صورت، ردیاب به هیچ وجه در پیام ایمیل یا در وب سایت قابل مشاهده نیست: شما به سادگی نمی‌توانید آن را ببینید. اما هنگامی که در هر صفحه یا صفحه برنامه‌ای قرار می‌گیرند، می‌توانند با ردیابی مسیر مرور و زمانی که در هر مرحله از آن مسیر صرف می‌کنید، شما را ردیابی کنند.

مجرمان سایبری و وب بیکن‌ها

شرکت‌های بازاریابی و فناوری تنها کسانی نیستند که از وب بیکن‌ها استفاده می‌کنند، مجرمان سایبری نیز از آنها استفاده می‌کنند. وب بیکن‌ها روشی مناسب برای انجام شناسایی اولیه برای حملات ایمیلی هدفمند (فیشینگ، ایمیل‌های تجاری) هستند. وب بیکن‌ها به کلاهبرداران سایبری کمک می‌کنند تا بفهمند قربانیان آنها چه ساعتی ایمیل خود را چک می‌کنند (یا بررسی نمی‌کنند) تا بهترین زمان برای حمله را انتخاب کنند. هک کردن حساب‌های کاربران یا ارسال ایمیل‌های جعلی به نام آنها در زمانی که کاربر آفلاین است، آسان‌تر است. اطلاعات کاربر، از جمله داده‌های رفتاری و ترجیحات، می‌تواند پس از حمله هکر استخراج شود. اطلاعات دزدیده شده را می‌توان برای کلاهبرداری‌های مختلف استفاده کرد. به عنوان مثال، هکرهایی که به Klaviyo حمله کردند، لیست کاربران علاقه‌مند به سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال را به سرقت بردند. سپس می‏‌توان از یک تاکتیک تخصصی فیشینگ برای هدف قرار دادن آن مخاطبان و حذف آنها از رمزارزشان استفاده کرد.

محافظت از خود در برابر ردیابی

ما نمی‌توانیم نفاش شدن اطلاعات و هک‌ها را کنترل کنیم، اما می‌توانیم اطمینان حاصل کنیم که سرورهای فنی تا حد امکان اطلاعات کمتری را درباره ما جمع‌آوری می‌کنند. نکات زیر را می توان به صورت جداگانه یا ترکیبی استفاده کرد:

  1. بارگذاری خودکار تصاویر در ایمیل را مسدود کنید
    بلاک کردن بارگذاری خودکار تصاویر در ایمیل، به معنای جلوگیری از بارگذاری خودکار تصاویر در ایمیل‌ها است. برخی از برنامه‌های ایمیل به طور پیشفرض تصاویر را خودکار دریافت و بارگذاری می‌کنند. با این حال، برای جلوگیری از پیام‌های اسپم و پیام‌هایی که حاوی تصاویر ناخواسته هستند، می‌توانید بارگذاری خودکار تصاویر را در برنامه‌ای که برای خواندن ایمیل استفاده می‌کنید، مسدود کنید. برای بلاک کردن بارگذاری خودکار تصاویر، باید به تنظیمات برنامه‌ای که برای خواندن ایمیل استفاده می‌کنید، مراجعه کنید و گزینه مربوط به بارگذاری خودکار تصاویر را غیرفعال کنید.
  2. مسدود کردن ردیاب های وب
    مسدود کردن ردیاب‌های وب به معنای جلوگیری از پیگیری فعالیت‌های شما در وب و محافظت از حریم خصوصی شما است. ردیاب‌های وب معمولاً با استفاده از فناوری‌های مختلفی از جمله کوکی‌ها، فایل‌های نشانگر و پیکسل‌های ردیاب، فعالیت‌های شما را پیگیری می‌کنند و اطلاعات شخصی شما را به دست می‌آورند. با بلاک کردن ردیاب‌های وب، می‌توانید از پیگیری فعالیت‌های شما جلوگیری کنید و حریم خصوصی خود را حفظ کنید. برای بلاک کردن ردیاب‌های وب، می‌توانید از نرم‌افزارهایی مانند افزونه‌های مرورگر و یا فایروال‌های شخصی استفاده کنید که این امکان را به شما می‌دهند تا برخی از ردیاب‌های وب را بلاک کنید و از پیگیری فعالیت‌های شما جلوگیری کند.
  3. محافظت از اتصال اینترنت
    محافظت از اتصال اینترنت شما می‌تواند شامل مجموعه‌ای از اقدامات باشد که به هدف جلوگیری از دسترسی به اطلاعات شخصی شما توسط اشخاص دیگر و حفظ امنیت اتصال اینترنتی شما انجام می‌شود. به عنوان مثال:
  • استفاده از شبکه‌های امن برای ایمن سازی اتصال اینترنتی شما
  • استفاده از مرورگرهای امن و توسعه یافته با قابلیت بلوکه کردن تبلیغات و جاسوسی در سطح وب
  • استفاده از نرم‌افزارهای ضد ویروس و فایروال برای جلوگیری از دسترسی ناخواسته به داده‌های شما
  • استفاده از کلید‌های امنیتی قوی برای ورود به سایت‌ها و اطلاعات حساس
  • به‌روزرسانی سیستم‌عامل و نرم‌افزارهای مورد استفاده به‌صورت منظم به‌منظور جلوگیری از شناسایی آسیب‌پذیری‌های امنیتی و بهبود امنیت اتصال اینترنتی شما.